Filadelphia

!!! Have Fun & Good Luck !!!
 
AcasaAcasa  FAQFAQ  MembriMembri  MessengerMessenger  WebModWebMod  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiți | 
 

 ANUNT: Regulament Vanzari & Cumparari !!!

In jos 
AutorMesaj
Se-Sensitive
Root-Admin
Se-Sensitive

Numarul mesajelor : 196
Varsta : 24
From : Suceava
Avertizare (Warn) :
0 / 1000 / 100

Data de inscriere : 08/03/2008

MesajSubiect: ANUNT: Regulament Vanzari & Cumparari !!!   Sam Mar 15, 2008 5:50 pm

Bun venit pe forumul de discuții SeZe-Sv.ro! Înainte de a începe activitatea pe acest forum ( vanzari & cumparari ) , te rugăm să citești și să-ți însușești cerințele din regulamentul de mai jos. Multe elemente vor părea banale sau ținând de buna creștere de acasă, dar este mai bine să fie enumerate în mod explicit pentru ca fiecare membru al forumului să fie conștient de criteriile unui comportament civilizat care le dorim ca un nivel minim aici.

Scopul forumului este de a pune într-o legătură interactivă în principal clientii , precum și de a permite schimbul de informații adecvate secțiunilor forumului. Putem sublinia câteva caracteristici importante:

Forumul are caracter moderat. . MEMBRII forumului sunt "oaspeți" și ar trebui să se comporte ca atare. Prezența lor pe forum (calitatea de forumist) nu este un drept al omului, ci un privilegiu, o permisiune din partea administratorilor. Calitatea de forumist poate fi revocată temporar sau definitiv pentru încălcarea regulamentului, a normelor de bun simț, a legilor sau prin comportament abuziv. Administratorii pot șterge complet sau parțial mesajele lăsate de membri, sau pot transfera această responsabilitate altor forumiști prin investirea lor cu titlul de moderatori ai anumitor secțiuni.

Conținutul mesajelor: Pentru o comunicare mai ușoară se dorește o exprimare cât mai corectă în limba română. Exprimarea în scris presupune un nivel de elaborare mai mare decât exprimarea verbală; ai timp să îți construiești frazele încât să aibă o coerență și un înțeles mai profund, o exprimare adecvată. Este normal ca nu toată lumea să scrie într-o limbă literară perfectă, fără greșeli gramaticale sau ortografice, însă ar trebui să faci eforturi în această direcție. Greșelile întâmplătoare sau scrierea fără diacritice sunt acceptabile, dar nu și cele care indică lipsa oricărei strădanii de a avea un text lizibil. Între interdicții se enumeră: scrierea numai cu litere mari, utilizarea unui limbaj vulgar, prescurtările folosite în chat, abuzul unor caractere sau a imaginilor "smiley". Ține minte că tot ceea ce se scrie pe forum ( vanzari & cumparari ) rămâne scris pentru eternitate, și că ceilalți membri te vor judeca în primul rând după modul în care li te adresezi; dacă textul este dificil de înțeles, nu se va obosi nimeni să-l citească. Ține minte că scopul forumului este de a schimba informație legată de un anumit subiect; mesajele monosilabice și exclamațiile (de exemplu: "cool", "", "bineeee!!", "LOL!!!!!", "de acord.", "așa zic și eu", "modelul cutare este cel mai beton", "dacă la mine merge atunci e the best" etc.) nu aduc informație suplimentară, prin urmare vor fi șterse. Nu uita să îți argumentezi fiecare afirmație, deoarece expresiile "îți spun io că așa e" sau "ascultă-mă pe mine" nu te transformă într-o autoritate în domeniu sau sursă credibilă de informații. Dacă ai greșit ceva sau dorești să faci completări, folosește funcția de editare a mesajului ( EDIT ), nu adăuga încă un răspuns.

Tonul discuției: În orice organizație, colaborarea mai multor persoane se poate lăsa cu "frecușuri" între personalitățile lor. Acest lucru se poate evita prin calm și autocontrol, deoarece atacurile la persoană care nu servesc nimănui. Gândește-te că fiecare persoană este o individualitate, și este normal ca altcineva să aibă o părere diferită de a ta, poate cu niște motive întemeiate sau poate prin necunoaștere. Asta nu îți dă dreptul să ataci persoana respectivă, catalogând-o prin fraze gen "tu ești prost?", "când te mai maturizezi un pic", "lasă-i pe alții mai deștepți să vorbească", "de ce te bagi dacă nu ai habar" și multe alte variante. Poți în schimb să combați afirmațiile persoanei, folosind un ton politicos și calm, oferind argumente sau dovezi care să îți susțină punctul de vedere, însă fără a ieși din subiectul discuției. Uneori apar conflicte de personalitate sau opinii, care duc la niște certuri aprinse (așa numitele "flame war") dar în care combatanții ajung să își arunce vorbe grele doar pentru a-și impune punctul de vedere, însă uitând complet despre ce se discută și că cearta lor nu servește la nimic. Părerile personale despre o persoană sau alta pot fi trimise prin mesaje private, nu e necesară pornirea unui flame în cadrul discuției publice. Unii ar spune că doar copiii se combat cu atacuri la persoană, pe când lupta cu idei și argumente logice denotă maturitate; nu cred că ți-ar place să fii catalogat "infantil" pentru o asemenea ceartă, nu-i așa? Tratează ceilalți forumiști ca de la egal la egal, nu-i lua "de sus"; apreciază cunoștințele fiecăruia, nu lua remarcile lor ca un afront personal, încearcă să abordezi discuția cu o atitudine destinsă și calmă. Dacă ai scăpat o "perlă", nu-i nici o problemă, te poți distra și tu de ea.

Intotdeauna , cand faceti un post ( orice ar fi , vanzare & cumparare ) , sa nu uitati sa va lasati cel putin YM-ul DUMNEAVOASTRA !
Acestea fiind zise, îți urăm ca participarea pe forumul SeZe-Sv.ro să fie atât utilă cât și plăcută!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
 
ANUNT: Regulament Vanzari & Cumparari !!!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Filadelphia :: OFF-Topic ! :: - Mica Publicitate !!! --
Mergi direct la: